Trogir Pozar - Parkic Natasa Trogir U Pozaru - Požar je krenuo iz segeta gornjeg.

Trogir Pozar - Parkic Natasa Trogir U Pozaru - Požar je krenuo iz segeta gornjeg.. Gašenje požara otežava i jak vjetar u utorak poslijepodne u blizini marine kraj trogira izbio je požar. Oštećene su dvije napuštene kamp kućice i jedno plovilo. 11 август ће бити врео у целој европи: Požar je jutros ugašen, ali se ponovo razbuktao 13.30 sati, pa su u pomoć ponovno stigli kanaderi. Pozar u trogiruvatra a trogir

U 17.20 sati požar je bio pod kontrolom, ali ne i lokaliziran. Požar kod trogira van kontrole, situacija dramatična, na zahtev vatrogasaca zatvorena jadranska magistrala! Bukti požar teško je ludilo! Da li ste je videli? Požar trogir hrvatska vesti vatrogasci.

O Z3qbcssvvlmm
O Z3qbcssvvlmm from pbs.twimg.com
Još se radi na dogašavanju i sanaciji terena, a vatrogasci će cijelu noć dežurati na terenu kako se požar ne bi ponovno proširio vatrogasci jvp trogir su dojavu o požaru zaprimili oko 15 sati. Isključena je struja u dva mesta i uvedena je posebna regulacija saobraćaja. Bukti veliki požar kod trogira: Požar koji je u ponedjeljak buknuo na području segeta gornjeg u zaleđu trogira gase 72 vatrogasca s 24 vatrogasna vozila a uključila su se i tri kanadera i helikopter, izvijestili su iz županijskog vatrogasnog operativnog središta u splitu Đuričić otkrio detalje o venčanju, ceremonija tik pred ulazak u zadrugu 5: Požar satima nakon izbijanja nije pod kontrolom. Odlaze kako bi pomogli u gašenju požarišta koje se opet aktiviralo. Vatrogasci cijelu noć gase požar koji je u ponedjeljak buknuo u segetu gornjem u trogirskom zaleđu, a do ponoći je izgorjelo oko 550 hektara pretežito niskog raslinja i nešto borove šume.

Širi se brzo zbog jakog vetra, a u gašenju učestvuju vatrogasci, tri kanadera i helikopterm javlja index.hr.

Prema najnovijim informacijama stambeni objekti nisu ugroženi. Danas oko 17:10 munja je izazvala požar kod trogira, na brdu iznad perića. Golem požar kod trogira, vatra je izvan kontrole: Gašenje požara otežava i jak vjetar u utorak poslijepodne u blizini marine kraj trogira izbio je požar. Požar satima nakon izbijanja nije pod kontrolom. Vatrogasci cijelu noć gase požar koji je u ponedjeljak buknuo u segetu gornjem u trogirskom zaleđu, a do ponoći je izgorjelo oko 550 hektara pretežito niskog raslinja i nešto borove šume. U ponedjeljak prijepodne buknuo je veliki požar na trogirskom području. Oštećene su dvije napuštene kamp kućice i jedno plovilo. 11 август ће бити врео у целој европи: Dim je uzrokovao probleme u zračnom prometu pa nekoliko zrakoplova nije moglo sletjeti u splitsku zračnu luku. Da li ste je videli? U 15:00 sati, 20 metara od istog požarišta izbio je novi požar. Pozar u trogiruvatra a trogir

Dodao je da je požar stavljen pod nadzor vatrogasaca. Jagodinsko kulturno leto ove godine sa nikad bogatijim programom (video) Požar satima nakon izbijanja nije pod kontrolom. U gašenju požara angažovani su vatrogasci iz trogira, kaštela, solina i splita. Prema najnovijim informacijama stambeni objekti nisu ugroženi.

Rcavv0f Fcnrtm
Rcavv0f Fcnrtm from cdnuploads.aa.com.tr
Županijski vatrogasni komandant ivan kovačević rekao je da vatra i dalje gori u brdu, ali da je nema oko kuća. Vatrogasci su celu noć gasili požar u segetu gornjem u zaleđu trogira, a do ponoći je izgorelo oko 550 hektara pretežno niskog rastinja i nešto borove šume, saopšteno je iz vatrogasne službe u splitu. Pkb je danas svemirska stanica sa hiljadama svemirskih brodova!; Širi se brzo zbog jakog vetra, a u gašenju učestvuju vatrogasci, tri kanadera i helikopter javlja index.hr. U ponedjeljak prijepodne buknuo je veliki požar na trogirskom području. Požar koji je u ponedjeljak buknuo na području segeta gornjeg u zaleđu trogira gase 72 vatrogasca s 24 vatrogasna vozila a uključila su se i tri kanadera i helikopter, izvijestili su iz županijskog vatrogasnog operativnog središta u splitu Vatrogasci cijelu noć gase požar koji je u ponedjeljak buknuo u segetu gornjem u trogirskom zaleđu, a do ponoći je izgorjelo oko 550 hektara pretežito niskog raslinja i nešto borove šume. U 15:00 sati, 20 metara od istog požarišta izbio je novi požar.

U 17.20 sati požar je bio pod kontrolom, ali ne i lokaliziran.

Dan kako je nema, neka se javi, da znam da je dobro! Do sada je izgorelo je nešto manje od 800 hektara niskog raslinja, makije, borove šume i maslinika, prenosi index.hr. Dodao je da je požar stavljen pod nadzor vatrogasaca. 11 avgust će biti vreo u celoj evropi: Najintenzivniji toplotni talas godine i dalje traje širom jugoistočne evrope, sa najvišim izmerenim temperaturama između 42 i 45 stepeni celzijusovih na jugu italije, preko grčke do zapadne turske proteklih nekoliko dana. Sa strepnjom ulazimo u noć. Đuričić otkrio detalje o venčanju, ceremonija tik pred ulazak u zadrugu 5: Vatra se približila magistralnom putu i kućama, ali one nisu bile ugrožene te nije bilo potrebe za evakuacijom stanovništva. Odlaze kako bi pomogli u gašenju požarišta koje se opet aktiviralo. Požar kod trogira i dalje je aktivan, ali kuće nisu ugrožene, a 120 vatrogasaca dežura na požarištu tokom cele noći. Na terenu više od 50 vatrogasaca, podignuti avioni u zaleđu marije, pored trogira, danas oko 16 časova izbio je požar, a u gašenju učestvuje 57 vatrogasaca i 13 vozila. Dim je uzrokovao probleme u zračnom prometu pa nekoliko zrakoplova nije moglo sletjeti u splitsku zračnu luku. Čitatelji javljaju da se požar približio kućama i da je plamen 300 metara udaljen od kuća.

Na terenu više od 50 vatrogasaca, podignuti avioni u zaleđu marije, pored trogira, danas oko 16 časova izbio je požar, a u gašenju učestvuje 57 vatrogasaca i 13 vozila. Požar koji je u ponedeljak ujutro buknuo u segetu gornjem kod trogira ponovo se aktivirao, a na terenu su vatrogasci i snage hrvatske vojske. Pored vatorgasaca, na terenu su i. Bukti veliki požar kod trogira: Dim je uzrokovao probleme u zračnom prometu pa nekoliko zrakoplova nije moglo sletjeti u splitsku zračnu luku.

U Pozaru U Trogiru Poginuo Muskarac Zena Se Bori Za Zivot Relax Portal
U Pozaru U Trogiru Poginuo Muskarac Zena Se Bori Za Zivot Relax Portal from i2.wp.com
Najintenzivniji toplotni talas godine i dalje traje širom jugoistočne evrope, sa najvišim izmerenim temperaturama između 42 i 45 stepeni celzijusovih na jugu italije, preko grčke do zapadne turske proteklih nekoliko dana. Danas oko 11 sati izbio je požar na području segeta gornjeg kod trogira. Vatra se približila magistralnom putu i kućama, ali one nisu bile ugrožene te nije bilo potrebe za evakuacijom stanovništva. Jagodinsko kulturno leto ove godine sa nikad bogatijim programom (video) Prema najnovijim informacijama stambeni objekti nisu ugroženi. Ekipa iz dubrovnika će im pomoći u gašenju velikog požara, a otišlo je 12 vatrogasaca s četiri vozila. Požar satima nakon izbijanja nije pod kontrolom. Pored vatorgasaca, na terenu su i.

Obala podivljali plamen pogledajte zastrašujući video:

Pozar u trogiruvatra a trogir Širi se brzo zbog jakog vetra, a u gašenju učestvuju vatrogasci, tri kanadera i helikopter javlja index.hr. U 17.20 sati požar je bio pod kontrolom, ali ne i lokaliziran. Gori nisko raslinje i borova šuma, a gašenje je od jutra otežavao jak vjetar i nepristupačan teren. Požar koji je u ponedeljak ujutro buknuo u segetu gornjem kod trogira ponovo se aktivirao, a na terenu su vatrogasci i snage hrvatske vojske požar je jutros ugašen, ali se ponovo razbuktao 13:30 sati, pa su u pomoć ponovno stigli kanaderi. Na terenu više od 50 vatrogasaca, podignuti avioni u zaleđu marije, pored trogira, danas oko 16 časova izbio je požar, a u gašenju učestvuje 57 vatrogasaca i 13 vozila. Isključena je struja u dva mesta i uvedena je posebna regulacija saobraćaja. Golem požar kod trogira, vatra je izvan kontrole: Požar trogir hrvatska vatra vatrogasci. Jagodinsko kulturno leto ove godine sa nikad bogatijim programom (video) Danas oko 11 sati izbio je požar na području segeta gornjeg kod trogira. Čast mi je da igram za srbiju, želim u pariz! Požar je krenuo iz segeta gornjeg.

Širi se brzo zbog jakog vetra, a u gašenju učestvuju vatrogasci, tri kanadera i helikopterm javlja indexhr trogir. U 15:00 sati, 20 metara od istog požarišta izbio je novi požar.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code